Egyesül a fejlesztői regisztráció a Windows 8 és a Windows Phone Store-okba

Egy reg mind felett. 🙂 Mától (tegnaptól? bonyolult ez az időzónásdi) elég egyetlen regisztráció ahhoz, hogy mind a Windows Store-ba, mind pedig a Windows Phone Store-ba feltölthessünk alkalmazásokat.

Ha már rendelkeztél fiókkal az egyik alkalmazásboltban, az mától a másik alkalmazásboltban is érvényes lesz, ugyanazokkal a feltételekkel és beállításokkal.

Új fiók létrehozásakor három lehetőség kínálkozik:

– Tanulóknak továbbra is ingyenes a regisztráció, ha a DreamSparkon kapott kódjukkal regisztrálnak. (Ehhez hozzávéve az ingyenes Visual Studio Expresseket elméletben ingyen lehet fejleszteni, feltölteni, pénzt keresni.)

– Egyéni fejlesztőknek 19 USD,

– cégeknek 99 USD összegnek megfelelő lokális petákot kell leróniuk az egy éves tagságért.

Ha már mindkét boltban volt fiókod (és ugyanazzal a Microsoft Accounttal!), novemberben kapni fogsz egy levelet a Microsofttól, amelyben a regisztráció ingyenes meghosszabbítására szolgáló kódot találsz.

Az alkalmazások feltöltésére, felügyeletére továbbra is két külön weboldalon lesz lehetőség.

Szerző: Fülöp Dávid

I'm a software developer, trainer, Microsoft MVP interested in .NET and related technologies. Currently mostly .NET Core, Docker, Kubernetes...

4 című bejegyzés “Egyesül a fejlesztői regisztráció a Windows 8 és a Windows Phone Store-okba” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tegnap próbáltam, kevesebb mint 5e ft-ért lehet 2 store-ba feltölteni vele… melyik másik ökoszisztémában lehet ennyire olcsón garázdálkodni?

    Kedvelés

    1. Nem tudom, ennek nem néztem utána. Elég megterhelő naprakésznek maradni ezzel az ökoszisztémával. Ha naprakésznek kellene lennem a négy égtáj felé forkolt android összes verziójával is, azt hiszem nagyon sok lónyugtatóba kerülne. :p

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: