Elérhető a Visual Studio 2013 Update 1 RC

Ugyan alig jelent még meg az új Studio, de a Microsoft tartva magát a beígért gyakori fejlesztési ciklushoz máris elérhetővé tette az első frissítés tesztváltozatát. Viszont a frissítés go-live licensszel bír, így akár éles projektben is használható.

Az Ms Supportra már kikerült egy viszonylag részletes lista az újdonságokról (minden téren jönnek kisebb-nagyobb új feature-ök), a Downloadon pedig letölthetitek a frissítést. A végleges verzió pontos megjelenési dátumáról egyelőre nem tudni, de nem lehet messze.

Szerző: Fülöp Dávid

I'm a software developer, trainer, Microsoft MVP interested in .NET and related technologies. Currently mostly .NET Core, Docker, Kubernetes...

6 című bejegyzés “Elérhető a Visual Studio 2013 Update 1 RC” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Karcsú, de vedd hozzá, hogy ez nem egy once-in-a-lifetime Service Pack, plusz sokan még a 2012re se áltak át, pedig… 😦
   Amúgy a legjobb újítás az lenne, ha végre a VS2013 is támogatná ezt a WP7 nevű csodát… Fent kell tartanom a gépen egy régebbi VSt is, hogy tudjak rá fejleszteni.

   Kedvelés

 1. A WP7 ki van kukázva mostanra, és nem csak fejlesztői szempontból, de a support is teljesen halott. Ez egy ilyen világ, és így működik. Cserélj telefont évente, de maximum 2 évente, különben felejtsd el a mézesbödönt.

  Kedvelés

 2. Én is fejlesztettem WP7-re, de már nem nagyon van ilyen megkeresésem, sőt, szinte egyáltalán nincs. A világ naposabbik oldalán szerintem már lehúzták a rolóját, csak még csepeg a maradék infúzió.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: