Elérhető a Visual Studio 2013 Update 1 RC

Ugyan alig jelent még meg az új Studio, de a Microsoft tartva magát a beígért gyakori fejlesztési ciklushoz máris elérhetővé tette az első frissítés tesztváltozatát. Viszont a frissítés go-live licensszel bír, így akár éles projektben is használható.

Az Ms Supportra már kikerült egy viszonylag részletes lista az újdonságokról (minden téren jönnek kisebb-nagyobb új feature-ök), a Downloadon pedig letölthetitek a frissítést. A végleges verzió pontos megjelenési dátumáról egyelőre nem tudni, de nem lehet messze.

Reklámok

~ Szerző: Fülöp Dávid - 2013. december 10..

6 hozzászólás to “Elérhető a Visual Studio 2013 Update 1 RC”

  1. Nem érzem a megváltást a lista alapján, megvárom belőle az RTM-et.

    • Karcsú, de vedd hozzá, hogy ez nem egy once-in-a-lifetime Service Pack, plusz sokan még a 2012re se áltak át, pedig… 😦
      Amúgy a legjobb újítás az lenne, ha végre a VS2013 is támogatná ezt a WP7 nevű csodát… Fent kell tartanom a gépen egy régebbi VSt is, hogy tudjak rá fejleszteni.

  2. A WP7 ki van kukázva mostanra, és nem csak fejlesztői szempontból, de a support is teljesen halott. Ez egy ilyen világ, és így működik. Cserélj telefont évente, de maximum 2 évente, különben felejtsd el a mézesbödönt.

  3. Én is fejlesztettem WP7-re, de már nem nagyon van ilyen megkeresésem, sőt, szinte egyáltalán nincs. A világ naposabbik oldalán szerintem már lehúzták a rolóját, csak még csepeg a maradék infúzió.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: